Jump to content

игровые автоматы на деньги

UHA (Zeama de peste)

2 replies to this topic

SAVA

Live Poker

• Live Poker
  • 975 posts
  • LocationRomania
Dupa sarbatorile luminoase de iarna ne c-am intunecam la stomac , de aceea vreau sa va propun solutia perfecta pentru iesirea din mahmureala !!!!

ZEAMA de PESTE sau UHA

Reteta:

Avem nevoie:
- de peste de apa dulce : cel mai bun este Carpul, Carasul, sau la noi cine stie este Tostolobik (in romana nu stiu cum suna)
-morcov
-ceapa
-cartofi
-marar
-patrunjel
-leustean dupa dorinta
- dupa dorinta orez
-bors acru sau lamie

Mod de gatire:
Se pune peste undeva 2 kg de peste la 5 litri de apa, pestele fierbe foarte repede de asta tre sa fim atenti si sal scoatem din apa la cum da un clocot apa, dupa care taiem multa ceapa, undeva jumate kg de ceapa la 5 litri de apa, la fel si cartofii , un morcov mare il taiem cubusoare si lasam sa fiarba daca doriti sa fie mai consistenta Uha-ua pute-ti adauga la fier odata cu cartofii si orezul bine spalat, dupa ce se fierbe toate aceste igrediente se adauga bors acru sau lamie , recomand bors acru de casa, taiem ierburile, le adaugam si lasam la foc mic macar 10 min dupa care stingem si adugam pestele fiert pe care l-am scos , si lasam asa sa stea in vreo 5 minute. Asta e reteta pe care o folosesc de citeori fac Uha

La servire se aduga o lingura de smintina si putine verdeturi presurate pe deasupra farfurie (marar)

Pofta buna!!!!